Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo

Kuhanje je gospodinjsko opravilo, ki se mu nikakor ne moremo izogniti. Nekateri v njem uživajo bolj, nekateri manj. Nove indukcijske plošče z vgrajeno napo Miele, pa bodo vsem tistim, ki radi kuhajo, zagotovo v velik užitek.

Radi kuhate in bi želeli izpopolniti svojo kuharsko umetnost? Udobje, ki omogoča več veselja pri kuhanju, je pri Mieleju samoumevno. Miele nam sedaj ponuja nove samostojne kuhalne plošče z vmesno pultno napo. Ta je integrirana med kuhalni plošči in tako omogoča povsem nove možnosti načrtovanja. Mielejeva indukcijska plošča z vgrajeno napo je na voljo z okvirjem iz plemenitega jekla ali kot različica brez okvirja. Slednjo je mogoče vgraditi v ravnino delovnega pulta ali tako, da nalega na pult. Kakšno bomo izbrali, je seveda odvisno od naših preferenc in dizajna kuhinje. Različica brez okvirja se gladko zlije z delovnim pultom in omogoča popolno enotnost.

Indukcijska plošča omogoča tudi enkratno fleksibilnost: moč indukcije se lahko individualno razporedi oz. združi v enem samem polju. Se vam večkrat zgodi, da kaj zažgete? S to ploščo se to ne bo več dogajalo, saj ima namreč funkcijo Stop & Go, s katero ne moremo več ničesar prismoditi, saj funkcija omogoča, da lahko stopnje moči vseh kuhalnih polj hkrati znižamo na 1.

Prijemanje hrane na posodo zna biti prava nočna mora, ki je še posebej grozna, ko pride do čiščenja posode. A ne pri tej kuhalni plošči! Ohranjanje toplote je funkcija, s katero lahko jedi ohranjamo tople na idealen način – ne glede na količino. Inteligentni nadzor temperature dna posode namreč omogoča, da imajo jedi ravno pravšnjo temperaturo za uživanje, ne da bi se prijele dna posode. Tako se lahko povsem posvetimo načrtovanju preostalega menija.

Integrirana napa, ki je vmes med kuhalnima ploščama je tudi izredno fleksibilna: notranji ventilator je enako primeren za vsako učinkovito odzračevanje kot za delovanje s kroženjem zraka, npr. v pasivnih hišah. Poleg številnih tehničnih prednosti pa pultna napa zaradi svoje kompaktne konstrukcije zavzame zelo malo prostora, zato ga ostane dovolj tudi za predale. Vse gibljive dele je tudi mogoče ročno odstraniti in udobno pomiti v stroju.

Mielejeve kuhalne plošče so na voljo tudi z različnimi načini gretja. Ponujajo ustrezno kuhalno ploščo za vse vrste potreb. Indukcija pa je vedno bolj priljubljena, saj toplota nastaja neposredno na dnu posode. Velikost posode kuhalna plošča avtomatsko zazna. Prednost je, da izgub energije praktično ni, kuhanje je posebej varno, saj območje okoli kuhalnega polja ostane razmeroma hladno.

Naj torej z Miele kuhalnimi ploščami kuhanje postane pravi užitek in zadovoljstvo.

Več o tem si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/indukcijske-kuhalne-plosce-z-integrirano-napo-3465.htm