Lesena okna in vrata polepšajo vaš dom na poseben način

Lesena okna in vrata polepšajo vaš dom na poseben način. Lesena okna in vrata so element, ki zaokrožijo celotno podobo vašega doma.

Kaj je lepšega, kot zjutraj ujeti sončni vzhod skozi prelepa okna, ali vsako popoldne ob vrnitvi domov stopiti skozi vhodna vrata, ki bodo kar najbolje zadovoljila vaša pričakovanja. Izkoristite les za njegove karakaristike in svojem domu prinesite sproščen prostor za bivanje. Les kot naraven material je eden ključnih argumentov kupcev, ki se odločijo za okna in vrata. Dizajn lesenih oken dopolnite z elegantnimi in prefinjenimi ali tradicionalnimi linijami vrat ter ustvarite vrhunsko celostno podobo vašega doma. Podjetje okna in vrata odlikuje kakovostna izdelava iz različniih vrst lesa, obnovljivega in naravnega materiala, ki bo vašemu domu dodal prdih povezanosti in domačnosti. Ekipa strokovnjakov je pripravljena, da z veseljem odgovori na vsa vprašanja in vam pomaga na poti do končnega zadoviljstva.

lesena okna in vrata

Kvaliteta materiala je odlična saj je les naraven material in ta argument privlačivečino kupcov, ki se odločijo za taka okna in vrata. Je material, ki diha, predstavlja stik z naravo, hkrati pa s svojimi lastnostmi zagotavlja kakovost, ki se odraža v solgi življenski dobi vrat in oken. V ponudbi boste našli lesena okna iz lesa smreke, bora, hrasta, macesna, merantija in modeficiranega lesa smreke, Strokovnjaki vam bodo pomagali, da boste glede na svoje želje in potrebe izbrali najboljše zase. Okna in vrata, ki jih nudi podjetje, sodijo v najvišji razred kakovosti in so cenjena tako doma kot tudi v tujini. Tudi cena izdelkov je postavljena sorazmerno z obstojnostjo in kvaliteto proizvodov. Vzdržljivost materiala je zaradi kakovosti dolgotrajna, zato boste dolgoročno zagotovljeni privarčevati, saj se z večjo kvaliteto materiala niža tudi potreba po servisiranju in obnavljanju. Dobro je imeti lepa oka in vrata saj so kot prvi vtis na dom ko gost pride na obisk. Moramo vedeti da je potrebno zbrati vrata, ki se bodo ujemala z vašim domom in da se ujema kot zunaj tako tudi na zunanjosti.