Odlična ponudba kompresorjev

V vsaki delavnici potrebujemo različna mehanska orodja za hiter proizvod, mehanska orodja potrebujejo energijo za pogon, najpogostejša vira sta elektrika in kompresiran zrak. Če imate orodje ki deluje z kompresiranim zrakom potrebujete tudi kompresor, tu je odlična ponudba kompresorjev in orodja ki ga uporabljamo z njimi. Za tiste ki redno uporabljajo orodje je kompresiran zrak odlična izbira, z njim lahko privarčujemo energijo, če so kompresorji postavljeni v drug prostor je vse skupaj tišje, cevi za zrak so narejene zelo dinamično zato orodje lažje premikamo kot orodje ki je priklopljeno v elektriko, orodje je tudi zelo lahko kar ga naredi boljšega kot baterijsko orodje, slabost pa je le v tem da more biti orodje priklopljeno na cev za zrak.

Kompresorje delimo na več vrst, prvo ga delimo na batne in vijačne kompresorje, za tem pa še na oljne in brezoljne, poleg tega poznamo tudi ortodontske kompresorje, tej kompresorji so namenjeni samo za ortodontsaka orodja. Batni kompresorji so tej ki kompresirajo zrak s pomočjo batov, vijačni pa so tej ki kompresirajo s pomočjo večjih vijakov. Poleg tega jih delimo še na oljne in brezoljne, oljni so tej ki za delovanje potrebujejo nekaj olja, tej imajo slabost saj lahko kljub filtrom in vsem tesnilom olje pride v cev in kasneje v orodje, tako se lahko orodje tudi uniči. Brezoljni kompresorji pa so tej ki ne potrebujejo olja za delovanje, tej so boljši saj orodja ne moremo uničiti tako kot ga lahko uničijo oljni.

Kompresorji so odlični za pogon orodja ali pa za kompresiranje zraka ki ga nato uporabimo za spihovanje. Če vas zanima več vam predlagam da si ogledate zgornjo povezavo, na tej spletni strani lahko izveste veliko o kompresorjih in jih seveda tudi kupite če jih potrebujete.