Vrhunska profesionalna posoda za zdravo kuhanje

Kvalitetna posoda je nujna za vsakega ljubitelja dobre kulinarike. Woll posoda je ena vodilnih blagovnih znamk, naročite jo lahko na tej povezavi https://www.woll-posoda.si/. So lonci in ponve nemške izdelave s super premazom proti prijemanju in z zaključki iz titana ali diamanta. Primerno za vse vrste toplotnih virov: plin, indukcijo, steklokeramično kuhalno ploščo in pečico. Poleg tega je odstranljiv ročaj zelo praktičen pri shranjevanju ali čiščenju pripomočkov in vam omogoča, da jih uporabljate kot pekač.

posoda
Posoda Woll je zasnovana za učinkovito distribucijo in shranjevanje toplote. To prispeva k varčevanju z energijo. Dno posode mora biti primerno za kuhalno ploščo. Predimenzionirani kuhalniki porabljajo nepotrebno energijo. Če uporabljate plinsko kuhalno ploščo, premer plamena nikoli ne sme biti večji od premera dna izdelka Woll. Lonček mora ustrezati vsebini, ki jo želite skuhati. Idealno bi bilo, če bi zasedel dve tretjini prostora.
Ko je prazna, posoda WOLL doseže temperaturo do 300 ºC v samo treh minutah, ko je uporabljena najvišja temperatura. Za zdrave in okusne rezultate kuhanja pravočasno zmanjšajte toploto. Če je temperatura previsoka, se lahko jedilna olja in maščobe zelo hitro zažgejo in na površini ponve pustijo tako imenovane katranske smole, ki jih v nekaterih okoliščinah ni mogoče odstraniti in bodo poslabšale lastnosti proti prijemanju. Pri cvrtju pustega mesa je treba izdelke iz litega železa segrevati približno dve minuti in pol pri polni moči.
Profesionalna posoda WOLL je robustna in odporna. Super je proti sprijemanju s titanovimi ali diamantnimi zaključki in primerna za vse vrste virov toplote. Patentirana trda osnovna prevleka naredi površino za cvrtje izjemno odporno na ureznine in obrabo. Če se na površini pojavijo manjše praske, lahko izdelek še vedno uporabljate brez skrbi in brez vpliva na njegove lastnosti kuhanja in cvrtja ali zdravje.
Premaz Woll je zelo odporen in omogoča uporabo vseh kuhinjskih pripomočkov: lesa, plastike ali kovine. Priporočamo Woll silikonske pripomočke, ki so zelo odporni na vročino, enostavni za čiščenje in higienični. Čiščenje izdelkov Woll je zelo preprosto in praktično. Vse kar potrebujete je vroča voda in malo detergenta. Vsi Woll-ovi profesionalni izdelki iz litega železa so primerni tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.