So promocijska darila nujni del promocij?

Decembrski čas je praznični čas v katerem se vsi spomnimo na vse, ki so v minulem letu zaznamovali naš čas. Kako presenetiti svoje poslovne partnerje ter stranke in jim zaželeti lepe in uspešne dni v novem poslovnem letu? Izberite zares posebna promocijska darila in ohranite popolne poslovne odnose danes za uspešen jutri.

Kako izbrati promocijska darila?

Izbira promocijskih daril je za večino svojevrsten izziv na katerega se podjetja pripravljajo skozi vse leto. Še več – po zaključku razdelitve promocijskih daril ob koncu leta, večina že razmišlja o darilih v novem letu. Pomembno je zavedanje, da so promocijska darila eden od ključnih členov pri zagotavljanju stabilnih poslovnih odnosov, zato je smiselno, da jih svojim uporabnikom namenjate skozi ves čas. Enostavna darila, kamor sodijo promocijske vrečke, pisala ter obeski za ključe, ki jih uporabniku namenite ob nakupu, dokazano povečajo zvestobo uporabnika vašemu kupcu. Pri tem dodajamo, da ni dovolj darila nameniti le ob prvem nakupu , pač pa je smiselno promocijske napore usmeriti v kupce, ki vas obiščejo večkrat. Tako so smiselna naključna obdarovanja skozi določena časovna obdobja, ki z največjo verjetnostjo zajamejo prav vse vaše uporabnike.

promocijska darila

Katera so nevsakdanja darila, ki prepričajo poslovne uporabnike?

Univerzalnega recepta, kaj bo uspešno nimamo. Gre za kombinacijo več različnih dejavnikov, kamor v prvi vrsti uvrščamo lastnosti vaših uporabnikov. Načeloma velja, da so univerzalna darila tista, ki so uporabna za vse – poleg različnih pisal, skodelic, različnih etuijev, denarnic ter promocijskih vrečk za večkratno uporabo.

Bolj specializirana darila pa so običajno usmerjena v točno določen profil uporabnikov. Gre za darila, ki jih prilagodite lastnostim uporabnika. Zagotovo je pomemben dejavnik že spol osebe. Ženske boste verjetno prepričali s kozmetičnimi pripomočki kot so krtače za lase, kozmetične torbice in podobno, moške pa s pripomočki za delo po hiši, kot so univerzalni izvijač, mimo pa ne boste udarili niti z različnimi pijačam ter prehranskimi presenečenji.