Pametne ure

Pametne ure so narejene na tehnološki način, da so dosegljive večjemu krogu potrošnikov. V Sloveniji so na voljo: pametna ura U8, DZ09, GT08, športne, otroške, moške in ženske ure. Več boste našli na naši spletni strani. Pametne ure so prenosljiva računalniška naprava, namenjena za prikazovanje časa, gledanje na internetu, klicni pogovori, meritve med vadbo, klicanje, GPS navigacijo, pošiljanje besedilnih ali video sporočil in še bi lahko naštevali.

pametne ure digitalne

Sliši se neverjetno, da imaš lahko računalnik kar na roki. Vendar to je res, na njem se lahko dela skoraj vse kar delaš na računalniku ali telefonu. Vendar to omogoča samo, če je povezano na telefon v vaši bližini razen, če je tako narejena, da deluje samodejno. Če ste športen tip človeka potem si zagotovite takšno uro, da bo odporna na udarce, vremenu in mogoče tudi terenskim površinam. Če ste plavalec potem si priskrbite takšno, ki bo odporna na vodo. Mogoče ti bo prav prišlo, ko boš poslušal/a MP3 predvajalnik na telefonu ali mogoče katero drugo aplikacijo/ funkcijo. Najbolj znane znamke pametne ure so: Huawei, Samsung, Apple, Xiaomi, Garmin in tako dalje.

Pri otrocih je pametno imeti takšne ure, ker se vedno igrajo zunaj in, če ga ne najdete vam pametne ure omogočajo, da izveste kje je oziroma kje se nahaja, ali kaj počne. Hkrati pa mu lahko pošljete sporočilo, če niste blizu njega. Ženske imajo to ponavadi kot za modni dodatek saj se rade pohvalijo, če imajo kaj novega. Nekatere pa uporabljajo to kot za športni dodatek kadar tečejo, plavajo ali pa kadar so v fitnesu. Moški pa to uporabljajo ponavadi za vse vrste dela. Ponavadi je to delo v službi, prosti čas, zabavo, šport in še ostalo kar se najde. Pametne ure se preprosto polnijo oziroma imajo vgrajeno baterijo in se jo zamenja.