Zobne luske

Vsak je že videl vsaj en film, serijo ali telenovelo. Ampak tam pa ste tudi zagotovo opazili, da pa imajo igralci lepe bele zobe. Vse to lahko pa lahko imate  tudi vi, če si daste delati zobne luske. Te bodo naredile vaše zobe bele in bodo tako kot jih imajo igralci.

zobne luske nasmeh

Zobne luske so popularne in to vedno bolj. Mislim, da si skoraj vsak želi nasmeh, kot iz kakšnega filma. Tako se boste počutili tudi bolj samozavestno, kot pa ste se prej. Ker skoraj vsak se sramuje svojih ne belih zob, ki so mogoče rumeni ali pa črni. Takrat vsak začne skrivati svoj nasmeh in hoče samo lep in bel nasmeh. Danes so pa zobne luske res priljubljene in nihče niti ne bo vedel, da ste si jih dali delati. Zobje bodo z zobnimi luskami izgledali čisto naravno in res ne bo nihče posumil, da ste si dali delati luske.

Zobne luske torej izgledajo čisto naravno in nihče ne ve, da jih sploh imate na zobeh. Na zobe jih da vaš osebni zobozdravnik, ki je izkušen za to. So pa te luske narejene iz porcelana. Te luske pa lahko tudi zraven belih zob, naredijo še zobe ravne in potem ne izgledajo več asimetrični. To je pa še ena prednost zobnih lusk in zato se ljudje tako na veliko odločajo, da si sploh dajo delati zobne luske.

Če hočete lep in bel nasmeh vam priporočam, da obiščete vašega zobozdravnika in ga povprašate o možnosti delanja zobnih lusk. Se pa zavedajte, da pa po tem ne bodo zobje večno beli. Luske si boste morali dati delati vsake toliko časa, saj vsi vemo da zobje postanejo rumeni zaradi hrane in pa pri kadilcih tudi zaradi kajenja. Za kvalitetno storitev lahko obiščete dentalni center Clarus, kjer delajo odlični zobozdravniki, ki bodo luske odlično naredili.