Tisk letakov – hitro, ugodno in po vaših željah

Se pripravljate na dogodek, sejem ali bi svoje stranke radi opozorili na svoje izdelke in potrebujete tisk letakov, potem obiščite spletno stran https://magmamedia.si/tisk-letakov/. Magma Media vam omogoča izdelavo, tisk letakov v 24 urah po zelo ugodni ceni. Pravilno in pravočasno obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih ali dogodkih, ki jih organizirate, je nujno. Samo dobro opravljeno delo ni dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija vašega dela, zato je izdelava letakov in promocija le-teh odlična rešitev. Letak predstavlja vaše podjetje in storitve ter vas predstavlja svetu.

tisk letakov

Hiter tisk letakov po ugodni ceni

Podjetje Magma Media vam ponuja tisk letakov po hitrem postopku in seveda po ugodnih cenah. Kaj pomeni hitro? To pomeni, da naročilo za letak oddate danes in je tisk letakov v podjetju Magma Media opravljen v naslednjih 24 urah. Na tem mestu povejmo še, da je pri večji količinah naročenih letakov, cena na letak nižja. Tak tisk letakov stane 0.21 €/kos ob naročilu vsaj 300 kosov. Še ugodnejši je enostranski tisk letakov formata A6, ki stane le 0,05 €/kos, ob naročilu najmanj 2.500 kosov.

Digitalni ali offset tisk letakov

Letake lahko natisnejo z digitalnim tiskom, ki se uporablja za manjše naklade tiskanja ali z offset tiskom, ki se uporablja za tisk večjih količin letakov. Povejmo še, da so letaki lahko poljubnih oblik in dimenzij. Izbirate lahko med različnimi formati od A3, A4, A5, A6 do A7, lahko pa izberete tudi povsem poljubno dimenzijo. Izbirate lahko tudi med enostranskim ali dvostranskim, črno-belim ali barvnim tiskom. Na voljo vam je pestra izbira papirjev različnih gramatur od 115g do 350g papirja. Ko je tisk letakov končan pa vam ponujajo tudi možnost plastifikacije ali lakiranja za daljšo obstojnost samih letakov. Za konec pa imate možnost izbire še za mat ali sijaj izgled.