Potrebujete kvaliteten selotejp?

Ste na lovu za iskanje najboljšega selotejpa? Ustavite se! KAMM TRADE ima za vas široko ponudbo selotejpov oziroma lepilnih trakov. Preberite si več informacij ali oddajte naročilo na njihovi spletni strani.

Če ste podjetje, ki se ukvarja z pošiljanjem ter skladiščenjem izdelkov je pakiranje ter dober ter kvaliteten selotejp za vas prioriteta. Tudi v drugih podjetjih se pogosto najde potreba po lepljenju raznoraznih stvari. Z selotejpom podjetja KAMM TRADE d.o.o. si boste olajšali postopke lepljenja ter pakiranja.

selotejp

Lepilni trak je navadno iz polipropilena, PCV-ja ali pa je papernat, lepilo na drugi strani je lahko naravni kavčuk, sintetični kavčuk ali pa akril, kar pomeni, da je lepilo na vodni osnovi. Vse to vpliva na moč selotejpa. Velikosti selotejpa oziroma širine so poljubne, standardna za industrijsko pakiranje pa je 48mm. Pomembno je tudi kaj lepimo skupaj. Moč lepilnega traku je odvisna tudi od materiala, ki ga lepimo.

Zakaj se moramo pri izbiri selotejpa poglobiti? Pri nepravi odločitvi oziroma izbiri traku, lahko podjetje stane denar, čas ter učinkovitost. Napačen selotejp ne bo imel pravega oprijema ter učinkovitosti, ki bi jo moral imeti.

Podjetje KAMM TRADE vam ponuja možnost, da na lepilne trakove natisnejo ter prilagodijo tudi z vašim logotipom, informacijami o podjetju ali barvami po vaši izbiri. Prav tako izbirate med dolžino ter širino selotejpa. Za lažjo uporabo je priporočljivo tudi ročno držalo. Z nakupom selotejpa vam je zagotovljen dober oprijem, kvaliteta ter ugodna cena.

Ste zainteresirani o nakupu? Na spletni strani podjetja si lahko preberete ter pozanimate še več o informacijah, ki jih potrebujete. Pošljite povpraševanje s svojimi željami ter nameni za uporabo lepilnega traku, ekipa KAMM TRADE pa vam bo svetovala ter pomagala najti selotejp, ki bo za vas najbolj učinkovit.